Op vakantie met het gezin in Beekse Bergen!

Vakantiepark Beekse Bergen

Met het hele gezin op safari in Nederland?
Dat kan vanuit Vakantiepark Beekse Bergen!
Op dit vakantiepark vinden bezoekers alle ingrediënten voor een heerlijke midweek, weekend of langere vakantie in het Afrikaanse hart van Brabant.

Vakantie in jungalow op vakantiepark Beekse Bergen
Binnen een paar minuten wandel je naar ongeveer 1500 wilde dieren in het safaripark. Leeuwen, tijgers, Olifanten, giraffen en noem maar op. Vaar gratis vanaf Vakantiepark Beekse Bergen over naar het zandstrand en het superleuke Speelland Beekse Bergen. In Vakantiepark Beekse Bergen kan je overnachten in vrijstaande Afrikaanse jungalows, die vlakbij het recreatiemeer liggen.

Boek nu een jungalow op Vakantiepark Beekse Bergen

Logeer in één van de jungalows met zebra-, luipaard- of girafmotief. Vanuit de jungalow kijk je uit op de Brabantse bossen of het grote meer. Alle jungalows zijn voorzien van alle gemakken (waaronder badkamer, televisie en royaal terras) en geschikt voor maximaal 6 personen. Tijdens de jungalowvakantie heb je gratis en onbeperkt toegang tot het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en nog 5 andere attractieparken.

Kamperen in Afrikaanse sferen
Kampeer volledig in de Afrikaanse sferen op een leeuwenbrul afstand van 1.250 Afrikaanse dieren. Beekse Bergen biedt een unieke kampeervakantie in Nederland voor jong en oud. Maak gebruik van de moderne parkfaciliteiten en breng een bezoek aan safaripark Beekse Bergen. Beleef een onvergetelijke kampeervakantie bij Beekse Bergen!

Kamperen op vakantiepark Beekse Bergen in Afrikaanse sferen!
Bekijk op de plattegrond de verschillende kampeerplaatsen die worden aangeboden!


Vakantiepark Beekse Bergen beschikt over verschillende kampeerplaatsen.
Van standaard kampeerplaatsen tot luxe comfort kampeerplaatsen.